5 Şubat 2012 Pazar

ŞALGAM SUYUNUN FAYDALARI

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Lütfi Barlas Aydoğan, şalgam suyu tüketiminin grip başta olmak üzere soğuk algınlığı hastalıklarını, vitamin yönünden zengin olması nedeniyle önleyici olabileceğini kaydetti.
  https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgoDlNpkjqJLJR-mCeZCUe-D3tcvb5-VPSM3ns8SBfj4hJ1KCeW05Up40rdS2bm_JMTk09gK-i4iaFH4FGeqifXfkDIdvZP8i8ZXT0p2d8zuRaKnLqRmoALirwua3WHhFLk47XI1MX54KMd/s400/salgamsuyu.jpg
Şalgam suyunun tamamen havuçtan yapıldığını vurgulayan Aydoğan, vücut direncini artıran bu ürünün sadece yaz mevsiminde değil soğuk havalarda rahatlıkla tüketilebileceğini kaydetti. 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder