KARACİĞER YAĞLANMASINA Maydanoz-Limon kürünün uygulama şekli
Saplı olarak 15-16 tane taze maydanozu mutfak robotunuza veya blenderinize elinizle biraz parçalayıp atınız ve üzerine yarım limon suyu (iki yemek kaşığı) ve yarım bardak su ilave ediniz. Mutfak robotunuzu çalıştırınız, iyice karıştırdıktan sonra sabah kahvaltısından yarım saat önce aç karna tamamını içiniz. En erken yarım saat sonra kahvaltıya başlanabilir. Onbeş gün ara vermeden her gün sabah bu kürü uygulayınız ve onbeş günlük uygulamadan sonra bir hafta ara veriniz.
Bir hafta aradan sonra tekrar onbeş gün aynı şekilde uygulayınız ve kürü sonlandırınız. Beş-altı ay sonra durumunuza göre bu kürü aynı şekilde tekrar edebilirsiniz.
Yılda 2-3 kez uygulanacak Maydanoz-Limon kürü ile karaciğer yağlanmasını önlemiş olursunuz. Karaciğer yağlanması fibroz veya siroza dönüşebilmekte veya karaciğer kanserine sebep olabilmektedir. Bu kürle hem karaciğer yağlanmasına engel olunur hem de karaciğer arındırılır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder