HAMUR İŞLERİ:Ekmek,kahvaltı gevrekleri,az yağlı krakerler,azyağlı sade kekler
TATLILAR:Az yağlı dondurma,sorbe
YAĞ VE YAĞLI GIDALAR:Az yağlı soslar ve mayonez,az miktarda bitkisel yağ
MEYVELER:Duruma göre taze,donmuş ve konserve meyveler
ET VE SÜT ÜRÜNLERİ:Yağsız et,yağsız kümes hayvanları(derisi soyulmuş),balık,az yağlı yoğurt,az yağlı peynir,yumurta
PATATES VE NİŞASTALI GIDALAR:Haşlanmış ve fırınlanmış patates,az yağlı sütle yapılmış püre,az yağlı makarna ve pilav
ÇORBALAR:Yağsız et suyu çorbaları,evde yapılan az yağlı çorbalar
SEBZELER:Taze,donmuş ve konserve meyveler
BAHARATLAR:Sirke,sarımsak,kekik,karabiber

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder